Het moge duidelijk zijn, ik doe niet graag dingen halve bak. En toen ik in januari 2016 dan ook besloot om een poging te wagen weer te aan softballen (daar waar een eerder team na 3 maanden in stukken uiteen viel), ging ik er dan ook meteen vol tegenaan.
Bij de Kickers Waalwijk  vond ik in mijn plekje. Niet alleen vind je mij dus tegenwoordig (meestal) op het derde honk bij het damesteam – ook heb ik in mijn enthousiasme aangeboden de PR voor de club te gaan doen. Oftewel het beheer van niet alleen de Kickers website maar ook de Kickers Dames website en nog wat andere zaakjes. Supertof!

En toen ik erachter kwam hoe leuk de sport is, ZELFS om gewoon naar te zitten kijken, volgde al snel meer. Nu schrijf ik ook (wel eens) wedstrijdverslagen (en andere zaken) voor de KNBSB.
Dus kom je mijn schrijfsels ook nog eens tegen op:
– Honkbalsite.com
 Softbalsite.com

Nu begint het al echt een beetje van je hobby je werk maken te worden. En dit is pas het eerste jaar. Wie weet waar we eindigen!?