Hoe zou het zijn om absoluut geen enkele schaamte te hebben?
Klinkt misschien een beetje als een rare vraag om mee rond te lopen, maar elke keer als ik het waag om een pagina als NU Achterklap, of WTF.nl te openen, eindig ik met diezelfde verwondering.  Schaamte is een schaars goed geworden!

De wereld is namelijk vol met mensen die nergens meer grenzen zien, lijkt het wel. Kunstenaars die een jaar lang hun eigen poep schilderen en vervolgens nog tentoonstellen en verkopen zijn aan de orde van de dag. Aankondigen te gaan plassen over schilderijen om ‘ze te verbeteren’ is tegenwoordig radio-waardig. En belangrijker nog – ik ben tot in de puntjes bekend met de sekslevens van mensen die ik nooit heb ontmoet en ook zeker nooit ga ontmoeten (rare kronkels in de werkelijkheid niet meegenomen).

Neem nou Kim Kardashian. Die heeft namelijk teveel seks. Lucky girl, denk ik dan maar. Ik bedoel, wanneer het aankomt op First World Problems is dat er toch wel eentje die je hoog op de lijst kunt zeggen. Oh nee. Teveel plezier, lust en passie, hoe godsgruwelijk erg. Excuse me als ik er geen traantje om kan laten.

Jammer de bammer dat je er blijkbaar geen baby aan overhoudt, maar met alle tijd die je blijkbaar besteedt aan het ‘oefenen’ voor een nieuwe – vind ik het knap dat je überhaupt nog tijd overhoudt voor degene die je al hebt. Want waar laat je North West (god, die naam blijft erg) tijdens je 15 rondes marathonseks?

Dan blijf je een beetje zitten met de vraag of jij gewoon te preuts bent voor deze eeuw. Ben ikzelf het probleem? Moet ik misschien ook op deze blog maar een dagboek gaan bij houden over dat soort bezigheden? Zitten mensen er echt op te wachten om te lezen over iemands toiletgewoontes en bedperikelen?

Advertisements