De geniëen zijn de wereld nog niet uit!
En al is het wiel al uitgevonden – kunnen we blijkbaar nog genoeg awesome uitvindingen doen om ons leven veel cooler te maken.
Zo is er nu het project “Blood Sport” waar ik helemaal enthousiast van kan worden. Mensen die zich bedacht hebben hoe ze gamen en de wereld redden kunnen combineren!
Ik ben ondertussen al heel wat jaartjes bloeddonor, en probeer ook regelmatig andere mensen zo ver te krijgen om zich hiervoor aan te melden. En ware het niet voor mijn vergeetachtigheid (en luiheid om het aanmeldingspakket te bestellen) zou ik inmiddels ook beenmergdonor zijn.
Nu gaat dat vast nog wel een keertje gebeuren – maar nu ga ik hopen op deze nieuwe uitvinding.

Er is namelijk een manier bedacht om gamen te combineren met bloed geven, op de meest epische manier die ik me zou kunnen verzinnen.


Dan zit je een game te spelen, wordt je karakter neergeschoten en vervolgens automatisch bij jou bloed afgenomen. Ge-WEL-DIG idee gewoon. Niet alleen wordt het dan opeens wel heel realistisch om een shooter te spelen, ook ben je nog eens heel goed bezig voor de wereld.
En je mag leuk zitten gamen in plaats van zielig op een stoel in een kussentje te liggen knijpen.

Het lijkt mij zo stoer om met vijf anderen in een stoel te liggen gamen, en te zien hoe langzaam de zakken bloed van de anderen worden gevuld, puur omdat jij ze door hun hoofd schiet in het spelletje.
Ook al heb ik er een beetje mijn twijfels bij hoe makkelijk het gaat zijn om een controller vast te houden met een naald in je arm, zou ik in ieder geval voor aan de rij staan!

Nou is het zelfs zo dat wij game-verslaafden dan voor onszelf worden beschermd door een berg metingen die ervoor zorgen dat je niet te lang speelt (en teveel bloed geeft). Wat wil een mens nou nog meer?
Dit initiatief is er verantwoordelijk voor dat ik me eindelijk eens op kickstarter heb gewaagd om te kijken hoe dat pledgen en doneren nou eigenlijk werkt. Ook nu heeft de luiheid me weer te pakken (en het feit dat ik op mn werk zat).
Toch denk ik er stiekem wel aan om hieraan mee te gaan doen.

Ik wil best gamen en bloed geven namelijk!
Wie niet XD.

Advertisements