Korsetten zijn weer helemaal hip tegenwoordig. Vond ik persoonlijk helemaal geweldig – want dat kledingstuk staat toch wel hoog op mijn ‘dat is DAMN sexy lijst’.
Ik zou met plezier diep inademen inleveren om dat zandloperfiguurtje te verkrijgen waar ik me elke keer op het sportveld en in de sportschool voor afbeul. Ok, waarvoor ik me in de sportschool zou horen af te beulen – want daadwerkelijk gaan is altijd het probleem nietwaar?

Staat al best een tijd op mijn verlanglijst – samen met zo’n echte middeleeuwse prachtjurk zoals je ze alleen in films ziet (want laten we eerlijk zijn, die filmjurken droegen ze vroeger helaas toch niet). Ik zag er persoonlijk het kwaad niet zo van in. Vrouwen dragen al eeuwen corrigerende alles (en laten we kerels met de sokken in hun onderbroek niet vergeten). Een beetje extra duwen en trekken om het gewenste resultaat te bereiken zie ik het kwaad niet van in.

Ik bedoel – Kim Kardashian doet het. Hoe hip moet het dan wel niet zijn in Amerika he? En wat die Amerikanen doen wil ik, als gebrainwashte Hollander ook!
Ziet er al een beetje bizar uit he? Het is spontaan voor mij al minder aantrekkelijk om zo’n korset te hebben, want tsja – ik wil niet bij die mensen horen (dat gebrainwashte stukje was sarcastisch, voor degenen die het misten)

Toen stuitte ik gisteren op een foto op 9gag waarvan ik zelfs een beetje akelig werd. Waarom is het dat er altijd mensen moeten zijn, die ALLES te ver kunnen doortrekken?
Nu kan ik dus nooit meer van mijn leven zelfs maar in de buurt van een korset komen. De pure angst om net als Kelly Lee Dekay te eindigen is genoeg om het maar op de broekjes van de Hema te houden. Die corrigeren toch al genoeg XD.

De foto hieronder is dus niet gephotoshopped he, voor de duidelijkheid. Dit arme meisje ontzegt zichzelf al jaren normaal ademen – heeft de hele bouw van haar lichaam veranderd…om maar wat meer op Jessica Rabbit te lijken!

Want WIE vindt dit nou oprecht nog aantrekkelijk?
(Jaja, ik weet dat ze het geweldig doet als fetish model, en een leger van verlekkerd kijkende mannen en vrouwen heeft die haar willen doen, of zijn….maar toch!)

Kelly Lee de Kay - shoe in for Jessica Rabbit!
Gevonden op de website van Kelly Lee Dekay
Advertisements