Je hebt van die meisjes die elk weekend hun hele doos vol lakjes kunnen uitstallen, om zich drie uur lang bezig te houden met het kiezen van het perfecte lakje voor de komende week.
Meisjes die desnoods ‘s ochtends eerder opstaan om ervoor te zorgen dat elke haar precies in model zit, en die tot op het shirtje precies weten wat er in hun kledingkast matcht met elk ander item.
Het moge duidelijk zijn dat ik niet zo’n meisje ben.

Niet alsof iemand daar ooit aan zou twijfelen.

Nu ben ik ook niet iemand die mezelf ervaringen zou ontzeggen. En dingen eens een keertje geprobeerd hebben is niks mis mee. Toch heb ik het tot op heden niet voor elkaar gekregen om langer dan vijf minuten te besteden aan nagellak.
Dan pak ik gewoon een van de drie tinten rood die ik ergens diep in een kastje heb liggen, en lak ik de betreffende nagels in een paar minuten slordig rood. Om vervolgens de volgende paar dagen me te ergeren aan afbladderende lak.
Hetzelfde heb ik met pampering. Meiden die zich helemaal te buiten kunnen gaan aan een peeling, gevolgd door een kalmerend masker, afgemaakt met een lichte scrub in een loeiheet bad voor een uur.
Zo’n peel-off masker doe ik every now and then wel eens. Maar seriously – de tijd die je moet wachten voordat je er weer klaar mee bent….dodelijk!

Gelukkig heb ik thuis geen bad, en moet ik het doen met een onmogelijk kleine douche die pampering niet mogelijk maakt. Sort off. Nu is het de komende twee weekenden echter zo dat mijn huis-holbewoner zich uit de voeten maakt, om holbewoner te gaan spelen bij andere manswezens.
Komend weekend verdwijnt hij naar Den Bosch, om zich te laven aan de slechtste spellen die er op de markt zijn. Samen met vrienden wordt er een weekend geland.
Lees: Niet douchen – onmenselijke hoeveelheden energiedrank (en dat voor iemand die van een glas cola al slecht slaapt) – en veeeeel vieze geurtjes veroorzaakt door het monsterachtig slechte voedsel dat wordt achterovergeslagen.

Eigenlijk dus een perfect moment om te beginnen aan wat Girl Time. Zou je denken. De afgelopen week heb ik echter geprobeerd uit te vogelen wat ik dan precies op de agenda zou moeten zetten…maar dat is me toch een puzzel!
Komt misschien omdat ik liever mee zou gaan gamen in plaats van maskertjes, lakjes en haarkrullers moeten doorstaan. En misschien vind ik een blikje Red Bull (of beter nog: cheap ass Golden Power) wel veel lekkerder dan een fancy smoothie.

Op welk punt moet je dan toegeven dat je een slecht meisje bent? En liever holbewoner zou zijn?

Advertisements