Arm Amerika. Ze kunnen het allemaal niet meer aan daar. De maat is vol. Bieber moet weg. Het land van preutsheid en kuise kindertjes is er klaar mee, want dat heerschap geeft een compleet vertekend beeld van de prachtige Verenigde Staten. Deporteren die handel, is de enige logische conclusie. De enige redding voor de brave jeugd aldaar is het over de grens schoppen van die raddraaier.

Ik kan het allemaal maar moeilijk volgen. Komt misschien omdat ik een opleiding heb afgemaakt in plaats van school te ditchen voor een carrière als tienermoeder. Toch snap ik niet precies hoe het deporteren van Bieber naar Canada een oplossing is. Het niet alsof ze daar geen internet of televisie hebben. Het is niet alsof de verwende Amerikaanse tienerdochtertjes opeens ophouden met obsessief van de Biebs houden wanneer hij die onzichtbare grens tussen Amerika en Canada oversteekt. Het verplaatsen van het probleem leidt niet tot een plotselinge purificatie in de natie.

Helaas maken ze geen spiegels die groot genoeg zijn voor de gehele Amerikaanse bevolking. Bovendien, de gemiddelde Amerikaan zou hem alleen aan gort schieten wanneer je ze er een voor hield, ze hebben immers het recht op zelfverdediging. En laten we eerlijk zijn. De Amerikanen moeten zich het meest verdedigen..tegen zichzelf.

Hoe ziek is een land dat alle problemen van hun losgeslagen jongeren af denkt te kunnen schuiven op het gedrag van een uit zijn broek gevallen zangertje?Laten we eerlijk zijn. Ja, de jongeling in kwestie zou een flinke schop onder zijn kont wel kunnen gebruiken (makkelijk zat, aangezien hij zijn broeken zo laag draagt dat die kont direct bereikbaar is), maar daar ligt het echte probleem niet.

Lief land van prachtshows als ‘Here comes Honey Boo Boo’ en ‘Teen Mom’. Lief land van geweld, drugs en tienermoeders. Schijnt een goed carrièrepad te zijn overigens, getuige de première van de tweede pornofilm van Teen Mom Farrah Abraham. Land van de slechtste voorbeelden en beste reality-rotzooi. Wees trots op je plaats in de lijst van stoutste landen. Omhels het imago van het land van de verdorvenen. Want het uitzetten van Bieber gaat jullie heus niet meer redden. De bodem was al lang voor hem bereikt.

Nieuwe blog op: http://universonline.nl/2014/02/21/deporteren-of-eren/

Advertisements