Heb je zin in worst?

De perfecte smoes om je kerel mee de Hema in te krijgen. Beloof ze een stuk vlees en ze rennen bijna naar binnen. En als ze eenmaal binnen zijn… dan heb je ze! Tegenwoordig kun je namelijk behalve voor worst bij de Hema ook terecht voor samenlevingscontracten (en testamenten, als je niet een huwelijk maar de aanstaande dood van je partner aan het plannen bent). Hoeveel makkelijker wil je het hebben? Wandel even binnen, koop je lenzen en make-up en cruise door naar de lingerieafdeling. Een fietsband? Geen probleem! Sla nog even wat sokken en keukengerei in voordat je je gordijnen gaat bestellen.

De vraag is eerder: wat kun je NIET krijgen bij de Hema! Het duurt op deze manier niet lang meer voordat je daar zelfs een lekkere man kunt bestellen. Gemak dient de mens, zeggen ze wel eens. Maar is dit niet net iets te makkelijk?

Mannen zijn er voor het jagen, vrouwen voor het verzamelen. Waar is de uitdaging echter als je alles op één plek kunt verzamelen? Hoe moet je nu een hele middag winkelen bij je partner verantwoorden als je net zo goed terecht kunt in één winkel. Bol.com, Wehkamp; ze hebben allemaal iets van alles. En van alles iets! Waar is de tijd dat je voor je boodschappen tien gezellige winkeltjes in moest. Hup, even naar de slager, dan de bakker, de groenteman en de visboer. Tegenwoordig: snel ff naar de Appie. Geen wonder dat we allemaal veranderen in dikke luiwammesen die rondsjeezen op een scootmobiel. Nog maar even en we hoeven zelf niet meer na te denken. Dat doet de Hema dan wel voor je!

http://universonline.nl/2013/11/14/luxe-in-tilburg-goedkoop-wonen/

Advertisements