Mijn brein is niet gemaakt voor nuttige informatie denk ik wel eens. Dan probeer ik te studeren voor een belangrijk vak, blijven alleen de onnuttige feitjes hangen. Kennis vergaren? Ho maar! Gelukkig blijk ik daarin niet de enige te zijn.

Neem nou een tijdje terug: zit je te lunchen met collega’s, pratend over het Oktoberfest dat er weer aan zit te komen en alle drukte daaromheen. Komt er opeens iemand met een pareltje, een opmerking die het hele gesprek om weet te gooien.

“Wisten jullie dat de lederhosen die ze tijdens het zuipfestijn dragen bedoeld zijn om de kuiten te accentueren? Jaja, kuiten zijn namelijk een sekssymbool!” rollen de woorden over de tafel. BAM! Zit je daar met vier man en ogen als schoteltjes te staren in volledige verbazing.

Ik kan er met mijn verstand niet bij. Wat is er nou aantrekkelijk aan een paar harige stelten gestoken in een lachwekkend leren pakje? Nee, ik word toch echt niet opgewonden van kuiten, zal ik eerlijk bekennen. Mijn kwijlmomentjes over Ian Somerhalder focussen meer op magnetische aantrekkingskracht van prachtige ogen (en een strak kontje gehuld in een goeie jeans).Geen kuiten.

Misschien moet ik er meer voor openstaan. Misschien moet ik zomers maar eens minder tijd besteden aan het uitlachen van kerels die hun melkflessen showen in foute korte broeken en meer aan het bewonderen van die geile kuitspieren. Het zou zomaar kunnen dat je die smaak moet ontwikkelen, wie weet. Mannen, laat ons maar eens zien hoe sexy die kuitspieren kunnen zien, trek allemaal een korte broek aan en show us what you got!

Advertisements